KALUN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 249 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kalun. Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 18:19 Eten was op tijd en heerlijk.
21 jun 2022 om 22:00 rijst met speklappen verder niets smakeloos eten ,, ik klaag nooit maar dit was een verschikking !!
13 jun 2022 om 20:38 Eten was heerlijk, ondanks dat er problemen waren met het adres (vanwege de zeer slechte functionaliteit van thuisbezorgd.nl pagina). Wel respect voor de jongen die op zijn fiets zijn best heeft gedaan.
13 jun 2022 om 6:41 Tasted very fresh and delicious.
19 apr 2022 om 20:31 Perfect !
18 apr 2022 om 1:14 Pekin pancake Duck excellent!
10 apr 2022 om 20:21 We’ve repeated the order of couple days ago. And today the quality of food was totally different. (Worse) when we called to the restaurant they told us that they can not help us, and they are too busy today - so that is the case.
10 apr 2022 om 19:27 We ordered 2 times same dishes, but second one was a disappointment. And when we called to the restaurant and asked them why it’s not tasty at all , they just said: we are busy today, we can’t help you. So Don’t order on the weekends!!!
27 mrt 2022 om 23:38 Very good food, more expensive than average, but that is compensated by the size of the portions
26 mrt 2022 om 21:28 Eten is echt meer dan lekker. Kwaliteit van de ingrediënten uitstekend. Bezorging zou 45 min duren maar duurde veel langer. Doordeweeks gaat het misschien sneller dan op een zaterdagavond.
30 jan 2022 om 20:02 Heerlijk gegeten!
20 jan 2022 om 20:08 Took 90 minutes to arrive....and it was tasteless.