KALUN

KALUN echt authentiek Chinees eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 245 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kalun. Meer weten? Ontdek meer

19 apr 2022 om 20:31 Perfect !
18 apr 2022 om 1:14 Pekin pancake Duck excellent!
10 apr 2022 om 20:21 We’ve repeated the order of couple days ago. And today the quality of food was totally different. (Worse) when we called to the restaurant they told us that they can not help us, and they are too busy today - so that is the case.
10 apr 2022 om 19:27 We ordered 2 times same dishes, but second one was a disappointment. And when we called to the restaurant and asked them why it’s not tasty at all , they just said: we are busy today, we can’t help you. So Don’t order on the weekends!!!
27 mrt 2022 om 23:38 Very good food, more expensive than average, but that is compensated by the size of the portions
26 mrt 2022 om 21:28 Eten is echt meer dan lekker. Kwaliteit van de ingrediënten uitstekend. Bezorging zou 45 min duren maar duurde veel langer. Doordeweeks gaat het misschien sneller dan op een zaterdagavond.
30 jan 2022 om 20:02 Heerlijk gegeten!
20 jan 2022 om 20:08 Took 90 minutes to arrive....and it was tasteless.
6 dec 2021 om 18:39 Delicious Pekin duck and spicy shrimps. highly recommended!
8 nov 2021 om 20:45 Eten was netjes op tijd, maar we vonden het niet van erg goede kwaliteit. Wel een erg grote portie, maar hier betaal je ook voor.
24 okt 2021 om 22:01 Duurde wat lang, maar het was weer helemaal prima!
29 sep 2021 om 7:48 Eend was niet lekker, mijn kip met honing wel. Waarom zulke enorme porties? Is het de bedoeling dat je er drie dagen van eet?